Ons verhaal

Mijn naam is Henk Putman, ik ben een financial in hart en nieren met ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Na het afronden van HEAO-Bedrijfseconomie heb ik ook een cursus Hoger Voorbereidend Management gevolgd. In mijn professionele carrière ben ik voornamelijk werkzaam geweest als hoofd administratie / controller binnen het MKB.

Een administratiekantoor gericht op de toekomst

Ik had al eerder overwogen als zelfstandig ondernemer een administratiekantoor te starten, maar ik liep vast op de ouderwetse manier van werken. Toen kwam ik op de formule van OAMKB, een organisatie die lokaal ondernemerschap stimuleert binnen een landelijk netwerk van financieel professionals. Het is een moderne organisatie met een online focus die een flinke voorsprong heeft op de traditionele kantoren. Het samenwerkingsverband van accountants, fiscalisten en juristen maakt deze organisatie zeer sterk. Op basis van een solide training en uitstekende begeleiding ben ik er van overtuigd dat OAMKB niet alleen mij helpt als financieel professional, ook de klanten zullen het verschil merken.

Ondernemen is samenwerken

Ik werk graag met ondernemers die op dezelfde wijze in het leven staan als ik. Betrouwbaar, integer met oog voor mens en omgeving. Mensen die werken aan een mooie toekomst voor henzelf en voor de volgende generaties. Binnen de financiële administratie is samenwerken van belang, je moet als een teamspeler te werk gaan en elkaar iets gunnen. Uiteindelijk stelt de klant vertrouwen in mij door de ins en out van de administratie te delen, in ruil hiervoor bied ik een oprechte interesse voor mijn klanten, integriteit en authenticiteit.

De ondernemer kiest voor een persoon

Uiteindelijk kies je voor mij, Henk Putman, jouw lokale financieel professional van OAMKB. Je kiest niet alleen voor mijn expertise, ik maak ook deel uit van jouw team en dat maakt het verschil. In het verleden heb ik altijd opengestaan voor automatisering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Nu heb ik de vrijheid om mijn visie op online administratie, moderne en klantgerichte accountancy en fiscaal advies uit te voeren, samen met lokale ondernemers binnen de MKB sector. En dat voelt goed, ik kan me nu volledig inzetten voor mijn klanten zonder concessies of beperkingen. En ik zou het ook niet anders willen.

Mijn werk is mijn visitekaartje, en zorgt ervoor dat ik kan fungeren als ambassadeur voor jouw onderneming. Het is mijn doel ondernemers in de regio verder te laten groeien middels automatisering volgens de formule van OAMKB Salland - Schalkhaar.