Juridische hulp in Salland - Schalkhaar

Een ondernemer binnen de MKB sector moet flexibel omgaan met de regels zonder de wet te overtreden, dat weten we allemaal. Dat neemt niet weg dat er zich situaties voor kunnen doen waarbij je te maken krijgt met juridische kwesties. Dit zijn geen zaken waarbij je het kunt veroorloven om zomaar wat te proberen, je wilt direct zekerheid. Dan is het goed om te weten dat je ook voor juridisch advies in Salland - Schalkhaar terecht kunt bij Henk Putman, jouw persoonlijke financieel professional die als lokale vertegenwoordiger binnen het OAMKB netwerk van fiscalisten werkzaam is. Je kunt hier niet alleen terecht voor de boekhouding en andere administratieve zaken, dit is ook het eerste adres voor juridisch advies in Salland - Schalkhaar. We vinden het belangrijk dat je niet hoeft te twijfelen om vragen van juridische aard te stellen, daarom bieden we deze service geheel gratis aan voor de klanten van het administratiekantoor. Wanneer er zich situaties voordoen waarbij de hulp van een HBO jurist onvermijdelijk is zal Henk voor je op zoek gaan binnen het netwerk van aangesloten juristen. Daarbij zorgen we ervoor dat de tarieven concurrerend zijn, net zoals bij al onze financiële diensten.

Schakel Henk Putman in voor vragen rondom wettelijke bepalingen, fusies, bedrijfsovernames en schuldenproblematiek. Neem direct contact op voor meer informatie.

Weet wat jouw rechten als ondernemer zijn!

Natuurlijk, we proberen altijd netjes binnen de lijntjes te kleuren, maar daarmee kun je toch niet altijd voorkomen dat je voor juridische vraagstukken komt te staan. In dat geval heb je behoefte aan een persoon waar je op kunt vertrouwen voor duidelijk juridisch advies in Salland - Schalkhaar. Hier zijn enkele voorbeelden van juridische vragen die vaak gesteld worden.

Ook als MKB’er heb je rechten, neem voor duidelijk juridisch advies in Salland - Schalkhaar contact op met Henk Putman, jouw financieel professional bij OAMKB.

HBO jurist voor juridisch advies in Salland - Schalkhaar

Je kunt alle juridische vraagstukken voorleggen aan Henk Putman van OAMKB, zo houden we de drempel laag. In gevallen waarbij een professionele advocaat ingeschakeld moet worden kan Henk je doorverwijzen naar een HBO jurist binnen zijn uitgebreide netwerk. Uiteraard op basis van een prijsopgave vooraf zonder verrassingen.

Blijf niet zitten met vragen, profiteer van gratis juridisch advies in Salland - Schalkhaar bij Henk Putman van OAMKB.