Crowdfunding in Salland - Schalkhaar

Ben jij een innovatieve ondernemer die een blik kan werpen op de toekomst, iemand die oplossingen ziet waar andere bedrijven alleen met vraagtekens op de proppen komen? Ben jij die persoon met een idee waar we als samenleving echt op zitten te wachten? Waar wacht je dan nog op, zorg dat je vandaag nog aan de slag gaat voordat iemand anders het doet! Je zult er wel geld voor nodig hebben, met crowdfunding in Salland - Schalkhaar kun je wellicht jouw ambities waarmaken. Bij deze vorm van financieren is de doorlooptijd vaak korter dan bij een traditionele lening die bij de bank kunt afsluiten. Als jij een standaard ondernemingsplan hebt geschreven binnen een reeds bekende bedrijfstak maak je wel een kans bij de banken, maar voor de innovator die deuren opent die voor anderen gesloten blijven ligt de kans een stuk lager. In dat geval is crowdfunding in Salland - Schalkhaar wellicht meer iets voor jou. Henk Putman behoort tot de lokale financieel professionals die werkzaam zijn binnen OAMKB. Hij is de fiscalist bij jou in de buurt voor alle financieel administratieve taken. Daarnaast kun je hier ook advies inwinnen over crowdfunding campagnes. Hierbij zijn er uiteenlopende mogelijkheden waaronder advies op kritieke momenten, tot aan een zeer hands-on samenwerking om de campagne meer kans te geven.

Blijf realistisch denken, de kans op een succesvolle crowdfunding in Salland - Schalkhaar is vrij klein, vergroot jouw kansen en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Redenen om voor crowdfunding in Salland - Schalkhaar te kiezen

Je start met een crowdfunding campagne om kapitaal te verwerven voor jouw idee, dat is duidelijk. Je kijkt daarbij niet naar de geldverstrekker, alleen naar jouw product, dienst of merk. Zowel bedrijven als particulieren mogen investeren. Er zijn drie belangrijke redenen om te kiezen voor crowdfunding:

Sta jij stevig in je schoenen? Is jouw idee briljant? Henk Putman geeft je heldere adviezen met een realistische blik. Leg jouw concept voor crowdfunding in Salland - Schalkhaar voor aan de professionals van OAMKB.

Word jij de volgende crowdfunding kanjer?

Voor elk succesverhaal op sites als Kickstarter, Indiegogo of Geldvoorelkaar.nl zijn er tientallen campagnes die roemloos ten onder zijn gegaan. Toch zijn er regelrechte hits geweest zoals een Virtual Reality headset die een nieuwe industrie in het leven heeft geroepen, en de Pebble smartwatch liet zien dat een horloge meer kan dan alleen de tijd weergeven. Maar let op, alleen een goed idee en een glimlach is geen garantie voor succesvolle crowdfunding in Salland - Schalkhaar. Om jouw kansen flink te verhogen hebben we enkele pakketten ontwikkeld om je op weg te helpen, en jouw kansen aanzienlijk te verhogen.

Durf jij aan de slag te gaan met een crowdfunding campagne? Neem contact op met jouw persoonlijke OAMKB adviseur in Salland - Schalkhaar.