Bedrijfsadviseur in Salland - Schalkhaar

Een zesde zintuig voor timing is een terugkerende eigenschap die alle succesvolle ondernemers bezitten. Toch kun je niet alle situaties voorzien, op basis van goede informatie kun verder vooruit kijken en verrassingen voorkomen. Zo kan er in de levensloop van een bedrijf veel veranderen, denk aan een plotselinge groeispurt waardoor je snel nieuwe werknemers moet aannemen, of de optie om een concurrent over te nemen. Dit lijken op het eerste gezicht positieve ontwikkelingen, toch kunnen ze vervelend uitpakken wanneer je de zaken niet goed op orde hebt. Soms moet je even stoppen, om je heen kijken en alle opties in kaart brengen alvorens verder te gaan. Hoe ga je om met plotselinge veranderingen binnen het bedrijf of in de markt? Je staat er gelukkig niet alleen voor, met jouw lokale bedrijfsadviseur in Salland - Schalkhaar kun je sparren en een beter zicht verkrijgen op de organisatie als geheel. Henk Putman is de lokale financieel professional die werkt onder de vlag van OAMKB, een collectief van fiscalisten die elk binnen hun eigen regio actief zijn. Allemaal delen ze die passie voor moderne administratie met online focus in combinatie met een persoonlijke, lokale aanpak. Je wilt graag een bedrijfsadviseur in Salland - Schalkhaar waar je eenvoudig terecht kunt, in persoon en online. Maak direct kennis met Henk Putman, jouw lokale fiscalist van OAMKB.

Je wilt graag een bedrijfsadviseur in Salland - Schalkhaar waar je eenvoudig terecht kunt, in persoon en online. Maak direct kennis met Henk Putman, jouw lokale fiscalist van OAMKB.

Het bedrijf vanuit vogelperspectief

Alle begin is moeizaam, na lange tijd hard werken komt jouw onderneming plotseling in die stroomversnelling waar je al lange tijd naartoe hebt gewerkt. Dat lijkt goed nieuws, maar ben jij voorbereid op de valkuilen die op je pad zullen verschijnen? Zijn de bedrijfsprocessen binnen de organisatie goed op elkaar afgestemd, en kun je eenvoudig opschalen? Je verkrijgt meer zekerheid door proactief te handelen. Henk Putman is de bedrijfsadviseur in Salland - Schalkhaar die meer voor je uitvoert dan de boekhouding alleen:

Persoonlijke band met de bedrijfsadviseur in Salland - Schalkhaar

Je kunt een Etsy webshop met handgemaakte sieraden niet vergelijken met een internationale keten van juweliers. Elke onderneming is verschillend, met een unieke historie en een eigen verhaal. Henk Putman is niet op zijn mondje gevallen, toch kan hij ook heel goed luisteren naar elke klant. Daarbij wordt niet gedacht in uurtje-factuurtje maar in oplossingen en mogelijkheden. Je kunt ook buiten kantooruren contact opnemen, naast persoonlijke communicatie zal dat ook vaak verlopen via de digitale snelweg met middelen als chat, mail en social media. Deze lokale aanpak met online middelen zorgt ervoor dat je zowel in persoon als digitaal samen kunt werken aan de administratie.

Maak kennis met de lokale bedrijfsadviseur in Salland - Schalkhaar van OAMKB en maak vandaag nog een afspraak met Henk Putman.